Problemen oplossen met het kopiëren van games en apps via netwerkoverdracht

Als je de overdracht van games via het netwerk al hebt ingeschakeld op je 'host'-Xbox (de console van waar je games en apps wilt kopiëren), worden de items die je hebt geselecteerd, gekopieerd wanneer aan deze voorwaarden wordt voldaan:

• Beide consoles zijn verbonden met hetzelfde lokale netwerk (het gebruik van een gast- of openbaar netwerk wordt niet aanbevolen). Je ziet de host-Xbox op de pagina voor netwerkoverdracht. Je kunt dit controleren door naar Systeem > Instellingen > Netwerk > Netwerkoverdracht te gaan .
  • Je host-Xbox wordt ingeschakeld wanneer je de overdracht start op de andere Xbox. Als de Xbox is ingesteld op de stand-by-energiemodus, controleer je of de stand-bymodus niet actief is.
  • Je bent niet een game aan het spelen op de Xbox-host. Bij het starten van een game wordt de overdracht automatisch onderbroken.

Als je een netwerkoverdracht handmatig opnieuw wilt starten terwijl je een game aan het spelen bent, ga je naar Mijn games en apps > Wachtrij.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen oplossen met het kopiëren van games en apps via netwerkoverdracht" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?