Waarom kan ik mijn games en apps niet kopiëren via netwerkoverdracht?

Als u de overdracht van games via het netwerk al hebt ingeschakeld op uw 'host'-Xbox (de console waar games en apps vandaan wilt kopiëren), worden de items die u hebt geselecteerd gekopieer wanneer aan deze voorwaarden wordt voldaan:

• Beide consoles zijn verbonden met hetzelfde lokale netwerk (het gebruik van een gasten- of openbaar netwerk wordt niet aanbevolen). U zou de host-Xbox moeten zien op de pagina voor netwerkoverdracht in Instellingen.
  • Uw host-Xbox wordt ingeschakeld wanneer u de overdracht start op de andere Xbox. Als het is ingesteld op stand-by, zorg er dan voor dat de stand-bymodus niet actief is.
  • U mag geen game aan het spelen zijn op de host-Xbox. De automatische overdracht wordt onderbroken bij het starten van een game.

Als u een netwerkoverdracht handmatig opnieuw wilt starten terwijl u een game aan het spelen bent, gaat u naar Mijn games en apps > wachtrij.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Waarom kan ik mijn games en apps niet kopiëren via netwerkoverdracht?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?