Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One

Als je hebt ingesteld dat je games automatisch worden bijgewerkt, heb je mogelijk onlangs veel netwerkbandbreedte gebruikt.

Sommige internetproviders (ISP's) beperken downloads tot een bepaald aantal gigabytes (GB) per maand. Als je games bijgewerkt zijn en de gegevenslimieten die zijn ingesteld door je internetprovider nog niet zijn bereikt, is alles in orde.

Als je echter een gegevenslimiet hebt en je maandlimiet bijna hebt bereikt, kun je overwegen je downloads te beperken tot alleen de games die je binnenkort gaat spelen.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Systeem > Updates.
  2. Schakel het selectievakje uit om je games en apps up-to-date te houden.

Je ontvangt alleen een melding van beschikbare updates wanneer je een game of app start, en je kunt kiezen of je nu wilt bijwerken of wachten tot later.

Je kunt als volgt bekijken voor welke games en apps updates beschikbaar zijn: open de guide, selecteer Mijn games en apps > Alle weergeven en selecteer vervolgens Updates.

Als je je downloads beperkt en vervolgens uitbreidingen of games koopt op je pc, worden die niet meer automatisch geïnstalleerd op je Home Xbox. Als je games wilt installeren die je niet via de console hebt gekocht, ga je naar Mijn games en apps en selecteer je ze in Klaar om te installeren. Voor het installeren van uitbreidingen druk je op de Menu-knop op de controller en kies je Game en uitbreidingen beheren. Selecteer de uitbreiding om deze te installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?