Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One

Als u uw games hebt ingesteld op automatisch bijwerken, of als de 4K-gamecontent downloadt terwijl u wacht totdat u kunt gaan spelen op Xbox One X, bestaat de kans dat u onlangs een grote hoeveelheid netwerkbandbreedte hebt gebruikt.

Sommige internetproviders (ISP's) beperken downloads tot een bepaald aantal gigabyte (GB) per maand. Als uw games zijn bijgewerkt zijn en u de limieten die door uw internetprovider zijn ingesteld nog niet hebt bereikt, is alles in orde.

Als u echter dicht in de buurt van uw maandlimiet komt, kunt u overwegen uw downloads te beperken tot alleen de games die u binnenkort gaat spelen.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Systeem > Updates.
  2. Schakel het selectievakje uit om uw games en apps up-to-date te houden.

U ontvangt alleen melding van beschikbare updates wanneer u een game of app start, en u kiezen of u wilt bijwerken of wachten tot later.

U kunt als volgt bekijken voor welke games en apps updates beschikbaar zijn: open de guide, selecteer Mijn games en apps en selecteer vervolgens Updates.

Als u uw downloads beperkt en vervolgens games of uitbreidingen op uw pc koopt, worden deze niet langer automatisch geïnstalleerd op uw Xbox thuis. Als u games wilt installeren die u buiten de console om hebt gekocht, gaat u naar uw games en apps en selecteert u deze in Klaar om te installeren. Als uw uitbreidingen wilt installeren, markeert u de game en drukt u op de Menuknop  op uw controller en kiest u Game beheren. Selecteer de uitbreiding om deze te installeren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Netwerkbandbreedte voor gamedownloads beheren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?