Type NAT: niet beschikbaar in de instellingen van uw netwerk

Als u een van deze berichten op uw Xbox One-console ziet, is uw netwerkverbinding mogelijk geblokkeerd of verbroken:

• Type NAT: niet beschikbaar in de instellingen van uw netwerk
  • Foutcode 0x89231906 wanneer u probeert te gaan deelnemen aan een partychatsessie
  • Kan geen IP-adres van Teredo ontvangen wanneer u Multiplayerverbinding testen selecteert in Netwerkinstellingen.

Zonder een beveiligde netwerkverbinding is het niet mogelijk om deel te nemen aan een partychat of om bepaalde multiplayergames te spelen op Xbox Live.

Als u uw verbinding wilt herstellen, controleert u eerst uw router:

1. Controleer of uw router over de meest recente updates beschikt.
  2. Controleer of op uw router de Teredo-connectiviteit is ingeschakeld. Informatie over hoe u de Teredo-connectiviteit voor uw router kunt controleren is te vinden in de handleiding of op de ondersteuningswebsite van de fabrikant. Voor Apple AirPort- en FRITZ!box-routers, zie:

Nadat u uw router hebt gecontroleerd:

1. Start uw router en uw Xbox One opnieuw op.
  2. Ga naar Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen om te controleren of het foutbericht is verdwenen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Type NAT: niet beschikbaar in de instellingen van uw netwerk" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?