UPnP niet succesvol in uw netwerkinstellingen

Universele Plug en Play (UPnP) wordt door uw Xbox gebruikt voor het instellen van uw router voor multiplayergames en chat. Als u 'UPnP niet is geslaagd' ziet in de netwerkinstellingen van uw console, controleert u eerst of uw router een update nodig heeft. Als uw router over de meest recente update van de fabrikant beschikt:

1. Meld u aan bij de installatiepagina van de router op het web en controleer of de UPnP-instelling is ingeschakeld. Hulp hierbij is gewoonlijk in de handleiding van de router of op de ondersteuningssite van de fabrikant te vinden.
  2. Schakel de UPnP-instelling uit en sla uw wijzigingen op.
  3. Start uw console, uw modem en uw router opnieuw op.
  4. Schakel de UPnP-instelling weer in en sla uw wijzigingen op. Als er een instelling Zero Config is, controleert u of deze ook is ingeschakeld.
  5. Start uw modem en router opnieuw op.

Zodra u uw router opnieuw hebt ingesteld, start u uw console opnieuw op en controleert u uw netwerkinstellingen opnieuw om na te gaan of het UPnP-bericht is verdwenen.

Als UPnP nog steeds niet werkt, of niet wordt ondersteund op uw gateway/router, kunt u ook proberen de functies DMZ, Port forwarding of Poorten triggeren van de router te gebruiken.

Zie de Oplossing voor Xbox One-multiplayergames voor meer hulp.

Ga naar onze forums met informatie over netwerkhardware voor meer informatie over hoe u uw specifieke netwerkhardware kunt instellen en bijwerken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "UPnP niet succesvol in uw netwerkinstellingen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?