De aankopen van uw kind op Xbox One goedkeuren

Houd Een ouder vragen ingeschakeld als u wilt dat uw kind toestemming moet vragen om iets in de Microsoft Store te kopen, met uitzondering van wat ze met een cadeaukaart of geld in hun eigen Microsoft-account kopen. Volg deze stappen om te controleren of deze functie is ingeschakeld.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Systeem > Instellingen > Account > Ouderlijk toezicht.
  3. Selecteer Gezinsleden beheren en kies een kinderaccount.
  4. Selecteer Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Kopen en downloaden en selecteer Aan in de vervolgkeuzelijst.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De aankopen van uw kind op Xbox One goedkeuren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?