Ongepaste websites op de Xbox One-console blokkeren

Video: Websites blokkeren op uw Xbox. Bepaal tot welke websites uw kind toegang heeft.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Met webfilters kun je bepalen welke websites je kind mag openen op de Xbox One. (Voor kinderen jonger dan acht jaar is dit automatisch ingeschakeld.)

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem > Instellingen > Alle instellingen > Account > Gezin.
  2. Selecteer het kinderaccount waaraan je webfilters wilt toevoegen en selecteer vervolgens Filteren op webinhoud.
  3. Selecteer de vervolgkeuzelijst om alle beschikbare opties te zien.
  4. Selecteer de gewenste mate van filtering. (Opmerking Specifieke websites kunnen alleen worden toegevoegd aan de lijst Altijd toegestaan op account.microsoft.com/family.)

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Ongepaste websites op de Xbox One-console blokkeren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?