Nieuwe Xbox-vrienden toevoegen

Video: Een vriend toevoegen. Als u de gamertag van iemand weet, kunt u deze persoon toevoegen aan uw vriendenlijst op Xbox Live. U kunt ook een lijst met personen ophalen met wie u onlangs multiplayer games hebt gespeeld.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

U kunt tot wel 1000 Xbox-vrienden hebben. Als iemand in uw vriendenlijst staat, kunt u hem/haar snel online vinden en samen nieuwe games beleven.

Opmerking U moet iemands gamertag weten om hem/haar te kunnen toevoegen aan uw vriendenlijst.

Op deze pagina

Vrienden toevoegen op Xbox One

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Kies Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en kies uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen.
  5. Kies Iemand zoeken onder Vrienden en clubs.
  6. Zoek een gamertag. Let goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  7. Kies Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.
  8. Kies Vriend of Favoriet om te bepalen welke informatie u met deze persoon deelt. U kunt ook Mijn echte naam delen kiezen, zodat uw vrienden u makkelijker kunnen herkennen.
  9. Klik op Verzenden.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.

Vrienden toevoegen op de Xbox-app

1. Meld u aan bij de Xbox-app.
  2. In het deel Vrienden op het scherm Home typt u de gamertag in het vak Personen of clubs zoeken. Druk op Enter. Let goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  3. Kies Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.
  4. Kies Vriend of Favoriet om te bepalen welke informatie u met deze persoon deelt. U kunt ook Mijn echte naam delen kiezen, zodat uw vrienden u makkelijker kunnen herkennen.
  5. Klik op OK.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.

Vrienden toevoegen op Xbox.com

1. Klik op Aanmelden rechtsboven op de pagina Xbox.com.
  2. Klik op uw gamerafbeelding en kies Vrienden in de vervolgkeuzelijst.
  3. Typ de gamertag in het vak Gamertag zoeken. Let goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  4. Kies Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Nieuwe Xbox-vrienden toevoegen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?