Waarom kan ik geen berichten verzenden vanaf de Xbox One of de Xbox-app?

Probeer het volgende uit om erachter te komen waarom het niet werkt:

1. Meld je aan bij account.live.com/reputationcheck.
  2. Voeg je telefoonnummer toe en klik op Code verzenden.
  3. Je ontvangt op het opgegeven telefoonnummer een sms-bericht met een code. Voer deze code in op de webpagina en klik op Verzenden.
  4. Als je je Xbox gebruikt, schakel je deze uit door de aan/uit-knop gedurende 10 seconden ingedrukt te houden. Schakel vervolgens de Xbox weer in en meld je opnieuw aan. Als je werkt met een pc of mobiel apparaat, meld je je af bij de Xbox-app en vervolgens meld je je opnieuw aan.

Nog steeds problemen? Zoek naar hulp op de Xbox-forums.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Waarom kan ik geen berichten verzenden vanaf de Xbox One of de Xbox-app?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?