Een club maken

Video: Een club maken

Bekijk de video Een club maken. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Een club maken

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen. Selecteer Personen > Clubs > Alle clubs verkennen en selecteer vervolgens Een club maken. Of selecteer vanuit Home het tabblad Community, selecteer Clubs op Xbox en selecteer Een club maken.
  2. Selecteer het type club dat je wilt maken:
    • Openbaar: Iedereen kan de club vinden, erin spelen en de content van de club zien, maar alleen leden kunnen chatten.
    • Privé: Iedereen kan de club vinden, maar alleen leden kunnen erin spelen, de content van de club zien en chatten.
    • Verborgen: Alleen leden kunnen de club vinden, erin spelen, de content van de club zien en chatten.
  3. Geef je club een naam en selecteer Doorgaan. (Onthoud dat de naam van je openbare of privéclub zoekbaar is, dus maak er iets moois van.)
  4. Controleer het type en de naam van je club en selecteer Club maken.

Nadat je je club hebt gemaakt, kun je hem iets persoonlijker maken. Voeg een achtergrond toe, kies een profielafbeelding en breng andere aanpassingen aan die de Xbox-community laten zien waar je club over gaat.

Voeg ook labels en een beschrijving toe. Hierdoor kunnen gelijkgestemde personen je club makkelijker vinden. Je kunt aanpassingen elk moment wijzigen door terug te gaan naar het tabblad Welkom van je club en Aanpassen te selecteren.

Een club verwijderen

Als je een club die je hebt gemaakt, wilt verwijderen, voer je de volgende stappen uit:

1. Blader vanuit Home naar het tabblad Community en selecteer Clubs op Xbox.
  2. Selecteer de club die je wilt verwijderen.
  3. Blader naar het tabblad Beheren.
  4. Ga in de instellingen van de club naar Eigendom en selecteer Club verwijderen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een club maken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?