Een club maken

Bekijk de video Een club maken
  1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen > Clubs > Alle clubs verkennen en selecteer vervolgens Een club maken. Of selecteer op Home het tabblad Community, selecteer Clubs op Xbox en selecteer tot slot Een club maken.
  2. Selecteer het type club dat je wilt maken:
    • Openbaar: Iedereen kan de club vinden, erin spelen en de content van de club zien, maar alleen leden kunnen chatten.
    • Privé: Iedereen kan de club vinden, maar alleen leden kunnen erin spelen, de content van de club zien en chatten.
    • Verborgen: Alleen leden kunnen de club vinden, erin spelen, de content van de club zien en chatten.
  3. Geef je club een naam en selecteer Doorgaan. (Onthoud dat de naam van je openbare of privéclub zoekbaar is, dus maak er iets moois van.)
  4. Controleer nog een keer het type en de naam van je club en selecteer dan Club aanmaken.

Nadat je je club hebt aangemaakt, kun je het iets persoonlijker maken. Voeg een achtergrond toe, kies een profielafbeelding en breng andere aanpassingen aan die de Xbox-community laten zien waar je club over gaat.

Voeg ook labels en een beschrijving toe. Hierdoor kunnen gelijkgestemde personen je club makkelijker vinden. Je kunt aanpassingen elk moment wijzigen door terug te gaan naar het tabblad Welkom van je club en Aanpassen te selecteren.