Je eigen toernooien maken

Video: Een toernooi maken. Ontdek hoe je je eigen Xbox Live toernooien maakt vanuit de guide of een club.

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Er zijn verschillende manieren om een toernooi aan te maken.

Vanuit de guide

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Multiplayer > Toernooien en selecteer vervolgens Toernooi aanmaken.
  2. 2Kies een game en stel daarna de details van je toernooi in: naam, begintijd, club en andere details.
  3. Selecteer Toernooi aanmaken wanneer je klaar bent met instellen. Je toernooi wordt weergegeven in de club die je hebt geselecteerd of in het gedeelte Toernooien van de gamehub. Je kunt ook zoeken naar toernooien die je hebt gemaakt in het gedeelte Multiplayer van de guide.

Vanuit een gamehub

1. Kies een game die compatibel is met toernooien en druk vervolgens op de Menuknop  op de controller.
  2. Selecteer Ga naar gamehub en selecteer vervolgens het tabblad Multiplayer.
  3. Kies Community-toernooien en selecteer vervolgens Toernooi aanmaken.

Vanuit je club

Als je een toernooi wilt maken in een club, moet je eigenaar of beheerder zijn van een club. Als je geen club hebt, kun je er een aanmaken. Dit duurt slechts een paar minuten. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Personen > Clubs > Alle clubs verkennen en selecteer vervolgens Een club aanmaken.

Vanuit de Xbox-app

Open de Xbox-app op je Windows 10-apparaat, meld je aan en ga naar je club om een toernooi aan te maken.

Als je hulp nodig hebt bij het zoeken van spelers voor je toernooi:

• Gebruik Zoek een Groep. Voordat je je bericht voor spelers inzendt, moet je de clubnaam en de toernooigegevens opnemen in de beschrijving.
  • Deel je toernooi. Selecteer in de pagina met details van je toernooi de optie Delen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je eigen toernooien maken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?