Berichten in de activiteitsfeed verbergen, filteren en vastmaken

Een bericht verbergen in de activiteitsfeed:

1. Selecteer het bericht, druk omhoog en selecteer Opties.
  2. Selecteer Verbergen.

Wanneer u Verbergen selecteert, verandert de optie in Zichtbaar maken, zodat u van gedachten kunt veranderen. Nadat u het bericht hebt gesloten, wordt het echter voorgoed verborgen.

Een game of club verbergen in de activiteitsfeed:

1. Selecteer een bericht in een game of club, druk omhoog en selecteer Opties.
  2. Selecteer Alles verbergen van deze game (of club).

Als u besluit dat u de game of club weer in de feed wilt zien, gaat u naar de gamehub of club en selecteert u Weergeven in mijn feed.

Filteren op de soorten berichten die u wilt zien in de activiteitsfeed:

1. Selecteer het filterpictogram aan de bovenkant van de feed en kies vervolgens de soorten berichten die u wilt zien.
  2. Selecteer Toepassen.

U kunt ook een bericht vastmaken aan de bovenkant van uw eigen activiteitsfeed of van een club waarvan u eigenaar bent. Een bericht vastmaken:

1. Ga naar uw profiel of club en selecteer Activiteitsfeed.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt vastmaken, druk omhoog en selecteer Opties.
  3. Selecteer Vastmaken aan activiteitsfeed of Vastmaken aan club.

Als u het vastgemaakte bericht wilt verwijderen, gaat u terug naar Opties en selecteert u Losmaken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Berichten in de activiteitsfeed verbergen, filteren en vastmaken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?