Een Zoek een groep-bericht aanmaken

Als je Zoek een groep gebruikt om berichten aan te maken, plaats je een 'spelers gevraagd'-advertentie waar personen in de Xbox-community naar kunnen browsen en op kunnen reageren. Dit is een eenvoudige manier om gamers met soortgelijke doelstellingen en interesses te vinden, waarbij je maximaal 15 personen kunt rekruteren.

Om een Zoek een groep-bericht aan te maken:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Multiplayer en Zoek een groep.
  2. Selecteer Berichten zoeken of maken, selecteer vervolgens een game in de lijst (hiermee ga je naar de game-hub).
  3. Selecteer Bericht aanmaken.
  4. Voeg labels en een beschrijving toe en pas dan de details aan, zoals het aantal benodigde spelers. Je kunt een tijdstip plannen door Dag en Begintijd van party aan te passen of selecteer Nu als je personen gelijk in een party wilt verzamelen.
  5. Als je klaar bent, selecteer Plaatsen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een Zoek een groep-bericht aanmaken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?