Uw activiteitsfeed en privacy beheren

In de activiteitsfeed kunt u berichten verzenden naar vrienden en uw meest recente activiteiten delen. U maakt een algemeen bericht door naar de Community-twist te gaan en Wilt u iets delen? te selecteren. U kunt ook een reactie plaatsen op de achievements, schermopnamen, gameclips of uitzendingen van een van uw vrienden.

Zie Instellingen voor privacy en onlineveiligheid van uw kind op Xbox wijzigen voor informatie over het beheren van de privacyinstellingen van uw kind.

Wiens opmerkingen en bijschriften kan ik zien in de activiteitsfeeds?

Volwassenen kunnen van iedereen reacties en teksten op Xbox Live zien. (Tieners en kinderen starten met de meest beperkte instellingen.) Als u dit niet wilt, kunt u dit wijzigen naar Instellingen te gaan en Account > Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Game-inhoud > U kunt inhoud zien en delen te selecteren. Kies Vrienden of Blokkeren om te beperken van wie u opmerkingen en bijschriften kunt zien.

Wie kan mijn activiteitsfeed zien?

Als volwassene kan iedereen zien wat er in uw activiteitsfeed gebeurt. (Tieners en kinderen starten met de meest beperkte instellingen.) Wat ze verder nog kunnen doen:

• Iets leuk vinden in je feed.
  • Iets in je feed met iemand anders delen.
  • Zien wie er iets leuk vindt of deelt.
  • Reacties op iets in de feed plaatsen.
  • Reacties van anderen lezen.

Als u uw voorkeuren voor de activiteitsfeed wilt wijzigen, werkt u uw privacyinstellingen bij door naar Instellingen te gaan en Account > Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer > Anderen kunnen uw activiteitsfeed zien te selecteren. Kies Vrienden of Blokkeren om te beperken wie uw feed kan zien.

Welke andere zaken kunnen invloed hebben op mijn activiteitsfeed?

Een aantal instellingen deelt achievements en game-opnamen automatisch naar uw activiteitsfeed wanneer u er een maakt. Als u deze wilt controleren, gaat u naar Instellingen en selecteert u Voorkeuren > ActiviteitFeed > Achievements automatisch delen voor achievements en Voorkeuren > ActiviteitFeed > Clips en schermopnamen automatisch delen voor game-opnamen.