Uw activiteitsfeed en privacy beheren

In de activiteitsfeed kunt u berichten verzenden naar vrienden en uw meest recente activiteiten delen. U maakt een algemeen bericht door naar het tabblad Community te gaan en Wilt u iets delen? te selecteren. U kunt ook een reactie plaatsen op de achievements, schermopnamen, gameclips of uitzendingen van een van uw vrienden.

Wiens inhoud kan ik zien in de activiteitsfeeds?

Volwassenen kunnen van iedereen schermopnamen, gameclips en uitzendingen op Xbox Live zien. Als u dat niet aanspreekt, kunt u dit wijzigen in Instellingen. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, kies Systeem > Instellingen en vervolgens Account > Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Gamecontent.

De opties onder Game-inhoud omvatten:

• U kunt gameclips en schermopnames delen
  • Anderen kunnen uw gameclips en schermopnames zien
  • U kunt creaties uit de community zien en uploaden
  • U kunt gameplay uitzenden
  • U kunt content delen die met Kinect of een andere camera is gemaakt

Kies een van de beschikbare opties (bijvoorbeeld Blokkeren) om te beperken van wie u opmerkingen en inhoud kunt zien of wilt toestaan dat deze worden gezien.

Standaardinstellingen voor tieners en kinderen zijn beperkter, maar ze kunnen worden aangepast door een volwassene in het gezin.

Wie kan communiceren met mij op mijn activiteitsfeed?

Als volwassene kan iedereen zien wat er in uw activiteitsfeed gebeurt en erop reageren. Wat ze verder nog kunnen doen:

• Iets leuk vinden in uw feed
  • Iets in uw feed met iemand anders delen
  • Zien wie er iets leuk vindt of deelt
  • Reacties op iets in de feed plaatsen
  • Reacties van anderen lezen

Standaardinstellingen voor kinderen zijn beperkter, maar ze kunnen worden aangepast door een volwassene in het gezin. Via de instellingen kunt u bijvoorbeeld alleen vrienden van uw kind toestaan met hem of haar te communiceren. Kinderen kunnen de inhoud van andere gebruikers zien, maar ze hebben toestemming nodig om vrienden toe te voegen.

Tieners hebben in feite dezelfde standaardinstellingen als volwassenen.

U kunt uw voorkeuren voor activiteitsfeeds wijzigen door uw privacyinstellingen aan te passen. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, kies Systeem > Instellingen en vervolgens Account > Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer.

De opties onder Communicatie en multiplayer omvatten:

• U kunt u aansluiten bij multiplayergames
  • U kunt gamen met personen buiten Xbox Live
  • Anderen kunnen communiceren met spraak, tekst of uitnodigingen
  • U kunt buiten Xbox Live communiceren met spraak en tekst.
  • U kunt een video gebruiken voor communicatie
  • Anderen kunnen uw activiteitsfeed zien

Kies een van de beschikbare opties (bijvoorbeeld Vrienden) om te selecteren wie uw feed kunnen zien en met u kunnen communiceren.

Welke andere zaken kunnen invloed hebben op mijn activiteitsfeed?

Een aantal instellingen deelt achievements en game-opnamen automatisch naar uw activiteitsfeed. U kunt deze instellingen wijzigen door op de Xbox-knop te drukken om de guide te openen, en vervolgens Systeem > Instellingen te selecteren en Voorkeuren > Activiteitsfeed te kiezen.

Zie Instellingen voor privacy en onlineveiligheid van uw kind op Xbox wijzigen voor meer informatie over het beheren van de privacyinstellingen van uw kind.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw activiteitsfeed en privacy beheren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?