Lid worden van een club

Bekijk de video Lid worden van een club

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Personen > Lid worden van een club. Kies een club waarin je interesse hebt of selecteer Alle clubs verkennen om meer clubs te bekijken. Of vanuit Home, selecteer Community en vervolgens Clubs op Xbox.
  2. Browse door de aanbevolen clubs of selecteer Een club zoeken om er een te zoeken.
  3. Selecteer een club.
  4. Selecteer onder Welkom de optie Verzoek om deelname. De eigenaar en beheerders krijgen een melding dat je lid wilt worden.

Nadat een club je verzoek heeft geaccepteerd, word je lid en verschijnt de club in het gedeelte Personen van de guide.

Ga naar Clubs op Xbox om te controleren of je clubuitnodigingen hebt gekregen (zie stap 1). Als je clubuitnodigingen ontvangt, zie je ze onder Je clubuitnodigingen. Selecteer Uitnodiging accepteren onder de club waarvan je lid wilt worden.

Je kunt ook controleren op clubuitnodigingen door 2 keer op de Xbox-knop te drukken , Systeem te selecteren en vervolgens Meldingen.