Tegen anderen spelen met Arena op Xbox Live

Wilt u wel eens weten hoe goed u eigenlijk bent? Met Arena op Xbox Live nemen spelers het tegen elkaar op in onlinetoernooien voor elk niveau. Registreer u voor een toernooi, vorm een team met vrienden of speel alleen (afhankelijk van de game) en strijd om de ultieme eer!

Als u onderweg bent, kunt u de Xbox-app op elk Windows 10-apparaat gebruiken om u te registreren, toernooien te maken en zelfs om toernooien te spelen met uw game-pc. Via de Xbox-app op uw mobiele iOS- of Android-apparaat kunt u ook meldingen over toernooien ontvangen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Tegen anderen spelen met Arena op Xbox Live" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?