Maak kennis met Clubs voor Xbox One en de Xbox Console Companion-app

Clubs zijn online ontmoetingsplaatsen gemaakt door de Xbox-community om in te spelen en communiceren. Word lid van clubs die je interesseren of maak zelf een nieuwe club aan (jouw club, jouw regels). Speel je favoriete multiplayergames, deel en chat in de club.

Je kunt je club-activiteiten ook eenvoudig bekijken op al je apparaten. Als je bijvoorbeeld clubs hebt gebruikt op de Xbox Console Companion-app, kun je de draad weer oppakken op Xbox One, en andersom.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Maak kennis met Clubs voor Xbox One en de Xbox Console Companion-app" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?