Maak kennis met Zoek een groep voor Xbox One en de Xbox Console Companion-app

Je kunt Zoek een groep zien als een prikbord met 'spelers gevraagd'-advertenties, een manier om spelers met dezelfde doelen en interesses op Xbox Live te vinden. Bekijk berichten die door de Xbox-community zijn gemaakt, en beantwoord de berichten die je aanspreken. Of je kunt je eigen bericht maken - als er genoeg geïnteresseerden zijn, kun je ze verzamelen in je party en samen spelen!

Je kunt je Zoek een groep-activiteiten ook eenvoudig bekijken op al je apparaten. Als je bijvoorbeeld Zoek een groep hebt gebruikt in de Xbox Console Companion-app, kun je de draad weer oppakken op Xbox One, of andersom.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Maak kennis met Zoek een groep voor Xbox One en de Xbox Console Companion-app" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?