Waarom kan ik geen club maken?

Probeer het volgende voor meer informatie:

1. Meld u aan bij account.live.com/reputationcheck.
  2. Voeg uw telefoonnummer toe en selecteer Code verzenden.
  3. Vraagt u de code van de SMS-bericht verzonden naar uw telefoon, typt u deze op de webpagina en selecteer Indienen.
  4. Als u uw Xbox gebruikt, schakelt u deze uit door de aan/uit-knop gedurende 10 seconden ingedrukt te houden, vervolgens schakelt u de Xbox weer in en meldt u zich opnieuw aan. Als u op een pc of mobiel apparaat bent, meldt u zich af bij de Xbox-app en vervolgens meldt u zich opnieuw aan.

Nog steeds problemen? Zoek naar hulp op de Xbox-forums.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Waarom kan ik geen club maken?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?