Lägga till ett betalningssätt till ditt Xbox Live-konto

Betalningsalternativ för Xbox Live

Du kan välja ett eller flera betalningsalternativ för ditt Xbox Live-konto. Ett betalningsalternativ måste vara kopplat till ditt Xbox Live-medlemskap. Betalningsalternativ innefattar:

Lösningar

Onlinesteg: Lägga till ett betalningssätt

1. Öppna en webbläsare på en dator eller annan internetansluten enhet och gå till My Account.
  2. Välj Manage Payment Options.
  3. Om du uppmanas, loggar du in med ditt Microsoft-konto.
  4. Gör något av följande:
    • Välj Add a new Credit Card. Ange kreditkortsinformationen och tryck eller klicka sedan på Save. (För Xbox eller Zune.)
    • Välj PAY with PayPal. Följ anvisningarna om du vill lägga till ett befintligt PayPal-konto eller skapa ett nytt. (endast för Xbox.)

Steg för Xbox One-konsol: Lägga till ett betalningssätt

Obs! Xbox One kanske inte finns i alla länder.

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till Settings.
  3. Gå till Payment & Billing.
  4. Gå till Add a new Credit Card.
Obs! Du kan inte lägga till ett PayPal-konto på Xbox One-konsolen. Se Onlinesteg ovan.

picture
  1. Välj Add Credit Card.
picture
  1. Ange kortinnehavarens namn och välj sedan Enter.
picture
  1. Ange kortnumret och välj sedan Enter.
    Obs!
    Du kan för närvarande endast använda Visa, MasterCard och American Express.
picture
  1. Ange utgångsdatumet och välj sedan Next.
picture
  1. Ange säkerhetskoden och klicka sedan på Next.
picture
  1. Se över faktureringsinformationen och bekräfta att den är korrekt innan du väljer Save info.
picture

Steg för Xbox 360-konsol: Lägga till ett betalningssätt

1. Logga in med det Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-medlemskap.
  2. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj Account.
  3. Välj Manage Payment Options.
picture
  1. Gör något av följande:
    • Välj Add Credit Card och ange sedan kreditkortsinformationen.
    • Välj Add PayPal om du vill använda ditt PayPal-konto på Xbox Live.

Ändra eller ta bort ett betalningssätt

Om du behöver hjälp med att ändra det betalningssätt som hör till ditt Xbox Live-medlemskap, se Ändra ett betalningssätt för Xbox Live.

Om du vill veta hur du tar bort ett betalningssätt från ditt konto läser du Ta bort ett betalningssätt från ditt Xbox Live- eller Zune-konto.

Problem med att lägga till kreditkort eller ändra ett betalningsalternativ

Om du får problem när du försöker lägga till eller ändra ett betalningssätt, se Kreditkortsfelkoder för Xbox Live.