Hjälp med att köpa saker på Xbox 360

Behöver du hjälp med att köpa något på Xbox 360? Hitta ditt scenario nedan.

Du köper ett spel eller tillägg

1. Om ett meddelande säger att du ska fortsätta köpet på Xbox.com för att skydda ditt konto använder du din telefon för att skanna den tillhörande QR-koden.

Obs! Lämna Xbox 360-meddelandet öppet på din TV.

Om du inte kan skanna QR-koden öppnar du en webbläsare och går till Xbox.com.

2. Logga in med Microsoft-kontot för din Xbox-profil och följ anvisningarna på skärmen för att få en autentiseringskod från din bank.
  3. När du har angett din bankkod slutför du köpet på Xbox.com.
  4. På Xbox 360 väljer du Jag har slutfört mitt köp och sedan Ladda ned igen. Då laddas det objekt du köpte ned.

Du köper spelvaluta

1. Om meddelandet säger att du ska använda ditt Microsoft konto som betalningsalternativ i stället för ett kreditkort för detta köp måste du sätta in pengar på ditt Microsoft-konto.
  2. Logga in med Microsoft-kontot för din Xbox-profil på http://aka.ms/xboxgiftcard och köp ett presentkort. Kontrollera att kortet kan täcka inköpspriset plus eventuella skatter.
  3. När köpet är slutfört väljer du Lös in nu för att lägga in saldot på ditt konto.
  4. Gå sedan tillbaka till din Xbox 360 och slutför köpet.
  5. Du kommer att behöva ändra standardalternativet för betalningar för att kunna använda ditt kontosaldo för köpet.

Du prenumererar på Xbox Live Gold

1. Om ett meddelande säger att du ska fortsätta köpet på Xbox.com för att skydda ditt konto använder du din telefon för att skanna den tillhörande QR-koden.

Om du inte kan skanna QR-koden går du till https://www.xbox.com/live/gold.

2. Logga in med Microsoft-kontot för din Xbox-profil, välj en Xbox Live-prenumeration och registrera dig.
  3. När köpet är slutfört kan du behöva logga ut och logga in igen på Xbox 360 för att använda ditt nya Xbox Live-medlemskap.

Du ändrar din gamertag

1. Om ett meddelande säger att du ska fortsätta köpet på Xbox.com för att skydda ditt konto använder du din telefon för att skanna den tillhörande QR-koden.

Obs! Lämna Xbox 360-meddelandet öppet på din TV.

Om du inte kan skanna QR-koden går du till http://aka.ms/changegamertag.

2. Logga in och följ instruktionerna på skärmen för att ändra din gamertag.

Obs! Den första gamertagändringen är gratis, men ytterligare ändringar kostar pengar.

3. På Xbox 360 väljer du Jag har slutfört mitt köp. Om konsolen inte reflekterar ändringen omedelbart uppdaterar du profilen genom att logga ut och logga in igen.

Om du har gjort allt som beskrivs här och köpet fortfarande inte gått igenom kontaktar du banken som utfärdat ditt kreditkort. Banken kan ha egna skäl för att blockera ett köp.

Andra saker du kan göra är att använda ett annat kreditkort eller sätta in pengar på ditt Microsoft-konto.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hjälp med att köpa saker på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?