Hantera faktureringsadress och betalningsalternativ på Xbox One

Behöver du uppdatera din faktureringsadress eller lägga till ett betalningsalternativ? Detta och mer därtill kan du göra på din Xbox One-konsol.

På den här sidan

Faktureringsadress

Om du har flyttat eller bytt namn måste du uppdatera faktureringsinformationen på ditt Microsoft-konto.

Så här uppdaterar du ditt namn eller din faktureringsadress:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto > Betalning och fakturering.
  3. Ditt betalningsalternativ visas, tillsammans med din faktureringsadress. Under din adress väljer du Redigera information.
  4. Följ instruktionerna för att uppdatera din faktureringsadress.

Uppdatera din faktureringsadress online

Du kan också uppdatera din faktureringsinformation online genom att logga in på ditt Microsoft-konto och gå till Betalning och fakturering > Adressbok.

Obs! Eftersom din e-postadress och ditt telefonnummer utgör din säkerhetsinformation måste du uppdatera dessa online. Läs Lägg till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto om du vill veta hur du ska göra detta.

Betalningsalternativ

Om det betalningsalternativ du använder har slutat gälla eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det eller lägga till ett nytt.

Betalningsalternativen innefattar:

• Kreditkort, inklusive förbetalda kreditkort
  • Betalkort (inte tillgängligt i alla regioner)
  • PayPal (inte tillgängligt i alla regioner, se Använda PayPal med ditt Microsoft-konto)
  • Direktdebitering (endast Tyskland)
  • Mobiloperatörsfakturering (inte tillgängligt i alla regioner)

Obs! Du kan uppdatera betalningsalternativ för både köp och prenumerationer på din konsol. Stegen är dock något olika.

Hantera betalningsalternativ för köp på Xbox One

Lägga till ett betalningsalternativ:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Gå till System > Inställningar > Konto > Betalning och fakturering.
  4. Välj Lägg till ett betalningsalternativ.
  5. Välj det betalningsalternativ du vill lägga till: kredit/betalkort, PayPal eller mobiltelefon.
  6. Följ instruktionerna för att ange informationen för ditt betalningsalternativ.

Uppdatera ett betalningsalternativ:

1. Följ steg 1-3 under ”Lägg till ett betalningsalternativ”.
  2. Rulla åt höger till det betalningsalternativ du vill uppdatera och välj sedan Redigera information.
  3. Uppdatera informationen om ditt betalningsalternativ och välj sedan Spara.

Ta bort ett betalningsalternativ:

1. Följ steg 1-3 under ”Lägg till ett betalningsalternativ”.
  2. Rulla åt höger till det betalningsalternativ du vill ta bort och välj sedan Ta bort.
  3. Välj Ja, ta bort för att bekräfta att du vill ta bort detta betalningsalternativ.

Hantera betalningsalternativ för prenumerationer på Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  3. Välj den prenumeration du vill hantera.
  4. Under Betalning och fakturering väljer du Ändra ditt betalningssätt.
  5. Välj ett befintligt betalningssätt eller välj Lägg till ett nytt sätt att betala.

Obs! Om det betalningsalternativ du vill hantera gäller ditt barns Xbox-prenumeration läser du Så här hanterar du ditt barns Xbox-prenumeration.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hantera faktureringsadress och betalningsalternativ på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?