Betalningen för din Xbox-prenumeration nekades

Om du får en avisering om att betalningen för din Xbox-prenumeration har nekats på grund av en utestående skuld måste du betala skulden innan du kan förnya prenumerationen.

Obs! Om din Xbox-prenumeration har stängts av läser du Din Xbox-prenumeration är avstängd.

Om betalningsalternativet som är kopplat till din Xbox-prenumeration har upphört att gälla måste du ändra det innan du kan betala det utestående saldot och förnya prenumerationen. Så här ändrar du betalningsalternativet för din prenumeration online:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto.
  2. Välj Tjänster och prenumerationer.
  3. Välj Betala nu under Nästa debitering för prenumerationen vars avgift du inte har betalat.
  4. På sidan "Ändra hur du betalar för dessa prenumerationer" väljer du Ändra till för att välja ett aktuellt betalningsalternativ i listan.

Obs! Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ väljer du Lägg till en ny betalningsmetod. Välj sedan Nästa och följ anvisningarna för att ange kreditkort, betalkort, PayPal-konto eller mobiloperatör som nytt betalningsalternativ.

Mer information om hur du använder mobiltelefonen som ett betalningsalternativ finns i Köpa saker från Microsoft Store med mobilfakturering.

1. Välj Nästa när du har ändrat betalningsalternativet. Då överförs den summa som du är skyldig till det nya betalningsalternativet, som debiteras direkt.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Betalningen för din Xbox-prenumeration nekades" som du läste om eller ett annat problem?