Använda mobiloperatörsfakturering med ditt Microsoft-konto

I vissa länder och regioner kan mobiloperatörsfakturering användas som betalningssätt på din Xbox One-konsol och Xbox.com för att köpa Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate och innehåll som spel, appar, musik, HD-filmer och TV-program.

Ämnen

Länder och regioner där mobiloperatörsfakturering kan användas som betalningssätt

Vi arbetar på att öka tillgängligheten för mobiloperatörsfakturering. För närvarande kan du använda mobiloperatörsfakturering med följande partner.

Land/region Mobiloperatörer
Australien Optus
Österrike Hutchison 3G Austria, A1 Telekom, T-Mobile / tele.ring
Belgien Base, Proximus
Kanada Telus
Tjeckien T-Mobile
Danmark 3, TDC / YouSee, Telenor, Telia
Finland DNA, Elisa
Frankrike Orange
Tyskland O2, Telekom Deutschland
Ungern Telenor
Italien Wind, Tre
Malaysia Digi
Nederländerna KPN / Telfort
Norge Telenor / Talkmore, Telia / OneCall
Polen Orange, Play
Singapore M1 Limited, StarHub
Slovakien Slovak Telekom
Spanien Orange
Sverige Telenor, 3
Schweiz Swisscom, Sunrise
Taiwan FarEasTone
Turkiet Turkcell
Förenade Arabemiraten Etisalat
USA Sprint, Verizon
Storbritannien och Nordirland O2, 3 UK, EE

Lägga till eller ta bort mobiloperatörsfakturering från ditt konto

Visa din faktureringshistorik hos mobiloperatören

Du kan se dina transaktioner för mobiloperatörsfakturering i din Xbox-köphistorik. Mer information finns i Kontrollera din Xbox-köphistorik.

Lägga till ett mobiloperatörsfaktureringskonto som stöds

Du kan bara använda mobiloperatörsfaktureringskonton med de partner som anges ovan och med berättigade konton. Kontakta din mobiloperatör för att bekräfta att du är berättigad.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda mobiloperatörsfakturering med ditt Microsoft-konto" som du läste om eller ett annat problem?