Läs om presentkort och koder

Med ett Microsoft- eller Xbox-presentkort kan du låta den lyckliga mottagaren välja önskad present. Det finns inga avgifter eller förfallodatum och båda korten kan användas för att köpa:

Om du vill lösa in ett presentkort som du fått går du till microsoft.com/redeem. Fler sätt att lösa in presentkort och koder på finns i Hur du löser in en kod för Xbox.

Var är mina prenumerationer?

Visa och hantera alla dina prenumerationer på ett enda ställe. Gå till account.microsoft.com, tryck på Logga in, ange ditt Microsoft-konto och följ sedan anvisningarna på skärmen. När du är inloggad väljer du Tjänster och prenumerationer.

Hur hittar jag saldot på mitt presentkort?

När du löser in ett presentkort eller en kod läggs beloppet till på saldot för ditt Microsoft-konto. Om du vill visa och hantera saldot på ditt Microsoft-konto går du till account.microsoft.com och trycker på Logga in: Sedan anger du ditt Microsoft-konto och följer anvisningarna på skärmen. När du är inloggad väljer du Betalning och fakturering > Betalningsalternativ.

Var är mina spel, appar och tillägg?

För mer information om ditt innehåll på Xbox One läser du Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online.

Hur kan jag se min orderhistorik?

Om du vill se din orderhistorik går du till account.microsoft.com och trycker på Logga in. Sedan anger du ditt Microsoft-konto och följer anvisningarna på skärmen. När du är inloggad väljer du Betalning och fakturering > Orderhistorik.

Anmärkningar

• Du kan inte använda Microsoft- eller Xbox-presentkort för att köpa innehåll från Xbox 360 Marketplace eller Xbox 360-innehåll på Xbox One.
  • När du köper ett Microsoft- eller Xbox- presentkort ska du se till den valuta du använder matchar den valuta som är associerad med mottagarens faktureringskonto. I annat fall kan mottagaren inte lösa in det.
  • Om du löser in ett Microsoft- eller Xbox-presentkort i ett land som inte stämmer överens med det som är associerat med ditt faktureringskonto kan du inte använda de pengarna.
  • Medlen på ditt Microsoft-konto kan inte överföras efter att du löst in ditt Microsoft- eller Xbox-presentkort.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Läs om presentkort och koder" som du läste om eller ett annat problem?