Logga in
Dela den här sidan

Kontrollera din Xbox Live-prenumeration och transaktionshistorik

Se din prenumerations- och transaktionshistorik för Xbox Live

Du kan snabbt se din prenumerationsinformation och transaktionshistorik för Xbox Live genom att logga in på ditt Microsoft-konto i en webbläsare. Här kan du se dina senaste köp, övriga transaktioner och aktuellt saldo på ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du vill kontrollera din prenumerations- eller transaktionshistorik för Xbox Live online måste du ange e-postadressen och lösenordet för ditt Microsoft-konto. Om du inte känner till dessa läser du Hitta ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord.

Visa dina transaktioner på din Xbox 360-konsol

Du kan se detaljerad transaktionsinformation på din Xbox 360-konsol. Så här gör du:

Obs! Om du har flera konton eller vill visa ditt barns inköpshistorik måste du logga in på respektive profil för att se transaktionerna för respektive konto.

1. Logga in med den Xbox Live-gamertag som du vill visa transaktionshistoriken för.
  2. Gå till Inställningar och välj Konto.
  3. Under Dina fakturaalternativ på sidan Kontohantering väljer du Nedladdningshistorik.

Din inköpshistorik visas under “Game purchase history.”

Se dina transaktioner i en webbläsare

Du kan se detaljerad transaktionsinformation online med hjälp av en dator eller annan internetkompatibel enhet. Så här gör du:

Obs! Om du har flera konsoler kommer du inte att kunna se vilken konsol innehållet laddades ned till. Om du vill se vilket innehåll som laddats ned till en viss Xbox 360-konsol går du till Visa nedladdningshistoriken för Xbox Live på din dator eller Xbox 360-konsol.

Om du har mer än ett Xbox Live-konto kan det hända att ditt kontokortsutdrag visar kostnader för andra konton än det du är inloggad på. Du kanske också har ditt kreditkort kopplat till ett annat Xbox-konto, till exempel ditt barns konto. Kontrollera om det finns andra Xbox Live-profiler på konsolen och logga in med det Microsoft-konto som hör till dessa profiler.

Information om hur du visar en lista över det du har laddat ned finns i artikeln Visa nedladdningshistoriken för Xbox Live på din dator eller Xbox 360-konsol.

Amerikanska kunder: Om Xbox Live-medlemskapet är Xbox 360 Entertainment For All Plan (tidigare ”2 Year Xbox Live Gold Contract”) visas inga debiteringar på nätet. Du får ett e-postmeddelande per månad till Microsoft-kontots e-postadress med information om de återkommande debiteringarna för prenumerationen.

Visa prenumerationsinformation

Om du vill se information om din Xbox Live Guld- eller Music Pass-prenumeration på din dator eller internetkompatibla enhet gör du så här:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto. Du kanske måste ange en säkerhetskod. Följ sedan anvisningarna.
  2. Klicka på Services & Subscriptions.

Obs! Information om hur du stänger av automatisk förnyelse eller avbryter din prenumeration finns i Så här avbryter du automatisk förnyelse av Xbox Live-guldprenumerationen.