Kontrollera din fakturerings- och inköpshistorik för Xbox Live eller Xbox Music Pass

Visa dina transaktioner online

Om du vill kontrollera din inköpshistorik måste du ange e-postadressen och lösenordet för Microsoft-kontot. Om du inte har den här informationen läser du Glömt lösenordet till Microsoft-kontot för anvisningar om hur du återställer lösenordet.

1. Logga in på Microsoft-konto. Du kanske måste ange en säkerhetskod. Följ anvisningarna som tillhandahålls.

Dina fem senaste transaktioner visas under Transactions.

1. Mer information får du genom att välja en transaktion eller klicka på More under “Transactions.”

Om du vill se transaktionerna som hör till ditt Microsoft-konto klickar du på See all transactions at Commerce.Microsoft.com under Billing. Du kanske måste ange en säkerhetskod.

Obs!* gäller endast användare i USA Om ditt Xbox Live-medlemskap är Xbox 360 Entertainment For All-plan (tidigare ”2-årigt Xbox Live-guldmedlemskap”), kommer du inte att kunna se dina debiteringar online. Du kommer i stället att få e-post månadsvis till din e-postadress för Microsoft-kontot som listar återkommande debiteringar för den prenumerationen.

Jag ser en debitering av mitt kreditkort, men den debiteringen visas inte när jag loggar in online. Varför?

Om du har mer än ett Xbox Live-konto kan det hända att ditt kontokortsutdrag visar kostnader för konton utöver det konto där du är inloggad. Ditt kreditkort kan också vara kopplat till ett annat Xbox-konto, t.ex. ditt barns konto. Kolla efter andra Xbox Live-profiler på konsolen och logga in på xbox.com/account med det Microsoft-konto som hör till dessa Xbox Live-profiler. Om du glömt ditt Microsoft-konto läser du Hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto.