Så här avslutar du din Xbox-prenumeration

Säg upp din Xbox-prenumeration Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer på Microsoft-kontot för att säga upp prenumerationen.

Om du vill avbryta och stoppa förnyelseavgifter för någon Xbox-prenumeration, till exempel Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass eller EA Access, måste du göra detta online.

Viktigt Du kan inte säga upp en Xbox-prenumeration som är förfallen eller spärrad. Du måste betala det det förfallna beloppet först. Mer information finns i Uppdatera betalningsuppgifterna för att fortsätta din Xbox-prenumeration eller Så här betalar du en förfallen skuld för en Xbox-prenumeration.

Så här säger du upp din Xbox-prenumeration online

1. Logga in på sidan Tjänster och prenumerationer på Microsoft-kontot via knappen ovan.
  2. Markera Betalning och fakturering under den prenumeration du vill hantera och välj sedan Avbryt. Om du inte hittar din prenumeration kontrollerar du att du har loggat in på rätt Microsoft-konto för den prenumerationen.
  3. Följ anvisningarna på skärmen:
    1. Om återkommande fakturering är aktiverat visas ett alternativ för att avsluta prenumerationen på förfallodatumet, vilket gör att den återkommande faktureringen inaktiveras. Ett alternativ för att avsluta din prenumeration omedelbart kan också vara tillgängligt, beroende på prenumerationens status.
    2. Om återkommande fakturering är inaktiverat visas ett meddelande som bekräftar att prenumerationen redan har betalats fram till förfallodatumet.
    3. Om din prenumeration har förfallit eller avbrutits måste du betala det förfallna beloppet innan du avbryter den. Se Viktigt ovan.

Behöver du mer hjälp med att säga upp din Xbox-prenumeration?

Om du har problem med att säga upp din Xbox-prenumeration ber vi dig ta del av följande information innan du kontaktar Xbox Support.

Jag har sagt upp min Xbox-prenumeration, men debiterades ändå för den.

Om du blev debiterad efter att ha sagt upp din Xbox-prenumeration innebär det troligen att du hade en skuld för den aktuella prenumerationen när du stängde av återkommande debitering. Om du har sagt upp prenumerationen kommer du inte att debiteras igen.

Jag ser inga Xbox-prenumerationer när jag loggar in, men jag har ändå debiterats för en.

Om du inte ser några prenumerationer i listan när du loggar in på ditt konto bör du kontrollera att du har loggat in på rätt Microsoft-konto. Om du inte är säker på vilket Microsoft-konto du använder för din Xbox-prenumeration använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

Jag betalar för en annan persons prenumeration.

Om du betalar för en annan persons Xbox-prenumeration kan du inte säga upp den. Microsoft-kontots ägare måste följa anvisningarna i avsnittet Säg upp din Xbox-prenumeration online ovan för att säga upp Xbox-prenumerationen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här avslutar du din Xbox-prenumeration" som du läste om eller ett annat problem?