Ändra hur du betalar för en Xbox-prenumeration

Uppdatera det sätt du för tillfället betalar din Xbox-prenumeration med Välj den gröna inloggningsknappen om du vill ändra hur du betalar för dina Xbox-prenumerationer.

Om det betalningsalternativ du använder för att betala för din Xbox-prenumeration har gått ut eller inte längre är giltigt måste du uppdatera det så att du inte förlorar tillgången till prenumerationen.

Ändra hur du betalar online

Så här ändrar du hur du betalar för en Xbox-prenumeration online:

1. I en webbläsare loggar du in på sidan Tjänster och prenumerationer med ditt Microsoft-konto.

Obs! Om du inte känner till ditt Microsoft-kontos e-postadress eller lösenord använder du lösningen för förlorat konto eller lösningen för förlorat lösenord.

2. Hitta den Xbox-prenumeration vars betalningsalternativ du vill ändra i listan och välj sedan Ändra hur du betalar.
  3. Välj ditt nya betalningsalternativ i listan eller välj Lägg till en ny betalningsmetod för att ange kreditkort, betalkort, PayPal-konto eller mobiloperatör som nytt betalningsalternativ.

Obs! Mer information om hur du använder mobiltelefonen som ett betalningsalternativ finns i Köpa saker från Microsoft Store med mobilfakturering.

När du har uppdaterat hur du betalar för din Xbox-prenumeration kan du ta bort det betalningsalternativ du inte längre vill använda.

Om du vill använda en digital kod i stället för att förnya prenumerationen kan du lösa in en digital kod. Du måste fortfarande avbryta din nuvarande prenumeration för att undvika förnyelseavgifter.

Obs! Om din prenumeration är förfallen måste du betala den förfallna skulden enligt anvisningarna ovan innan du löser in din digitala kod.

Ändra hur du betalar på din Xbox One-konsol

På din Xbox One-konsol kan du enkelt ändra hur du betalar för din Xbox-prenumeration utan att gå online.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  3. Välj den prenumeration du vill hantera.
  4. Under Betalning och fakturering väljer du Ändra betalningsalternativ.
  5. Välj ett befintligt betalningsalternativ eller välj Lägg till en ny betalningsmetod för att ange kreditkort, betalkort, PayPal-konto eller mobiloperatör som nytt betalningsalternativ.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra hur du betalar för en Xbox-prenumeration " som du läste om eller ett annat problem?