Spelinställning

Dölja eller ta fram objekt i Klar att installeras
Ta reda på hur du döljer eller tar fram spel eller appar på fliken Klar att installeras på din Xbox One-konsol.
Fjärrinstallera spel på din Xbox One
Ta reda på hur du fjärrinstallerar spel på din Xbox One-konsol, så att de är klara för spel när du är det.
Använd spelläget när du spelar spel på datorn
Lär dig hur du aktiverar spelläget i Xbox-appen när du spelar ett spel på datorn.
Games for Windows Live
Med Games for Windows Live kan du spela de spel som stöds på din Windows-baserade PC eller enhet.
Så här installerar du spel på Xbox One
Ta reda på hur du kan installera ett spel på Xbox One-konsolen.
Så här använder du spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10
Läs om spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One
Läs om korsvis spelande och hur du kan börja spela ett spel på en enhet och fortsätta spela det på en annan.
Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox
Lär dig göra en Xbox One-konsol till din hemma-Xbox så att du kan dela innehåll med alla som loggar in på din konsol.
Så här installerar du Xbox-spel på Windows 10
Lär dig installera Xbox-spel på Windows 10.
Spara Xbox One-spel i molnet: Vanliga frågor
Få svar på vanliga frågor om att spara Xbox One-spel i molnet.

Supportresurser