Spelinställning: Windows

Använd spelläget när du spelar spel på datorn
Lär dig hur du aktiverar spelläget i Xbox-appen när du spelar ett spel på datorn.
Så här använder du spelstreaming i Xbox Console Companion-appen på Windows 10
Läs om spelstreaming i Xbox Console Companion-appen på Windows 10.
Anslut till ditt Xbox Live-konto med Xbox på Windows-spel
Ta reda på hur du ansluter till Xbox Live från Windows när du spelar Xbox on Windows-spel. Ta sedan del av Xbox Live-funktioner som Achievements och möjligheten att dela din spelhistorik.
Korsvis spelande på Windows 10 och Xbox One
Läs om korsvis spelande och hur du kan börja spela ett spel på en enhet och fortsätta spela det på en annan.
Games for Windows Live
Med Games for Windows Live kan du spela de spel som stöds på din Windows-baserade PC eller enhet.
Så här installerar du Xbox-spel på Windows 10
Lär dig installera Xbox-spel på Windows 10.
Så här avinstallerar och ominstallerar du ett spel på Windows 10
Lär dig hur du avinstallerar och ominstallerar ett spel på Windows 10.
Så här administrerar du Listan Mina spel i Xbox Console Companion-appen på Windows 10
Lär dig mer om listan Mina spel i Xbox Console Companion-appen på Windows 10, inklusive hur du lägger till, tar bort och administrerar spel.
Spela spel offline på Windows 10 i offlineläget
Lär dig allt om hur du spelar spel offline på din Windows 10-enhet och hitta svar på vanliga frågor.
Microsoft Ultimate Word Games
Läs om Microsoft Ultimate Word Games på Windows 10, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Hur kan jag få datorspel att fungera bättre?
Få tips om hur du optimerar din Windows 10-dator för spel.

Supportresurser