Spelinställning: Xbox 360

Hantera Xbox 360-spelbiblioteket
Ta reda på hur du laddar ned spel via Xbox Live, installerar spel från en skiva på Xbox 360-hårddisken och hanterar dina Xbox-spel.
Lagra sparade spel i molnet
Vill du använda molnlagring för att spela ett sparat spel på en annan konsol? Lär dig hur du konfigurerar molnlagring, sparar ett spel till molnet, öppnar ett sparat spel från molnet med mera.
Vanliga frågor om molnlagrade Xbox 360-spel
Har du en fråga om att lagra sparade spel i molnet? Här får du svar.
Installera Games for Windows Live
Kan du inte installera Games for Windows Live? Läs de här anvisningarna om du behöver hjälp med att installera spel och demos från Windows-marknadsplatsen.
Installera, spela eller ta bort ett spel från Xbox 360-hårddisken
Lär dig hur du installerar, spelar eller tar bort ett spel från Xbox 360-hårddisken.
Speltips för Kinect på Xbox 360
Få tips om hur du spelar Kinect-spel på Xbox 360, t.ex. spel för två spelare, samt hur du använder spelchatt och Kinect Share.
Handböcker för Xbox 360-spel
Ladda ned handböcker för Microsoft Xbox-spel i PDF-format.
Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox 360
Lär dig hur du kopierar, flyttar eller tar bort innehåll som sparade spel, profiler och avatarartiklar på olika Xbox 360-lagringsenheter.
Använda Recent tile på Xbox 360
Använd Recent tile för att få åtkomst till senast använda spel, appar och annat innehåll på ett snabbt sätt via Xbox 360.
Använda Games-appen i Windows 8.1 för att köpa spel
Lär dig hur du använder appen Spel i Windows 8-appen för att köpa spel till din Xbox 360-konsol eller din Windows-dator.

Supportresurser