Spelinställning: Xbox One

Fjärrinstallera spel på din Xbox One eller Windows 10-dator
Ta reda på hur du fjärrinstallerar spel på din Xbox One-konsol eller Windows 10-dator så att de är klara för spel när du är det.
Så här hittar du Xbox One X-optimerade spel
Lär dig hur du hittar spel som är Xbox One X-optimerade
Så här installerar du spel på Xbox One
Ta reda på hur du kan installera ett spel på Xbox One-konsolen.
Spåra achievements i ditt spel på Xbox One och Windows 10
Lär dig spåra achievements i ditt spel på Xbox One och Windows 10.
Spåra achievements i olika spel
Lär dig hur du spårar achievements för dig och dina kompisar i olika spel på Xbox One och Windows 10.
Spara Xbox One-spel i molnet: Vanliga frågor
Få svar på vanliga frågor om att spara Xbox One-spel i molnet.
Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox
Lär dig göra en Xbox One-konsol till din hemma-Xbox så att du kan dela innehåll med alla som loggar in på din konsol.
Spela spel på andra Xbox One-konsoler
Lär dig mer om hur du spelar spel på en kompis Xbox One-konsol.
Förstå betaversioner, demoversioner och utvärderingsversioner på Xbox One
Läs mer om att delta i betatestandet av ett spel, spela en demoversion av ett spel eller spela en utvärderingsversion av ett spel på Xbox One.
Hitta dina spel och tillägg på Xbox One
Här beskrivs hur du hittar spel och speltillägg som du har köpt i Microsoft Store.
Skapa spelklipp och skärmbilder på Xbox One
Få reda på hur du spelar in, sparar och hanterar spelklipp och skärmbilder på din Xbox One-konsol.
Aktivera nätverksöverföring av spel
Lär dig hur du aktiverar nätverksöverföring av spel för att kopiera spel och appar från en Xbox One-konsol till en annan.
Vad är skillnaden mellan 4K Ultra HD, HDR och Xbox One X-optimerade spel?
Lär dig de visuella skillnaderna mellan 4K, HDR och Xbox One X-optimerade spel.
Dölja spel utan achievements på Xbox One
Ta reda på hur du döljer och tar fram spel utan achievements på din Xbox One-konsol.
Överföra flera spel samtidigt på din Xbox One
Ta reda på hur du överför flera spel samtidigt på din Xbox One-konsol med extern lagring.
Hantera nätverksbandbredden för spelnedladdningar på Xbox One
Läs hur du anger vad din Xbox One-konsol ska ladda ned så att du inte överskrider nätverkets bandbredd.

Supportresurser