Speltitlar

Få hjälp med Fortnite
Behöver du hjälp med Fortnite? Hitta länkar till vanliga frågor om Fortnite, ditt Epic-konto och din inköpshistorik.
Få hjälp med Assassin’s Creed Odyssey
Behöver du hjälp med Assassin’s Creed Odyssey? Hitta länkar till hjälpsidan för AC Odyssey, hjälpsidan för AC Odyssey på Twitter och din inköpshistorik.
NBA 2K19
Gå till 2K:s supportsida för felsökningshjälp.
Shadow of the Tomb Raider
Gå till Square Enix supportsida för felsökningshjälp.
Madden NFL 19
Gå till EA:s hjälpsida för felsökningshjälp.
Sea of Thieves
Läs om Sea of Thieves på Xbox One och Windows 10, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
Läs om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS för Xbox One, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Minecraft
Läs om vad som är nytt med Minecraft, hur du kan använda innehåll från Minecraft och hur du felsöker vanliga problem.
Far Cry 5
Gå till Ubisofts supportsida för felsökningshjälp.
FIFA (EA Sports)
Läs om FIFA på Xbox One och Xbox 360, hur du köper spelen och var du kan få hjälp med felsökning.

Supportresurser