Speltitlar

Madden NFL 19
Gå till EA:s hjälpsida för felsökningshjälp.
Sea of Thieves
Läs om Sea of Thieves på Xbox One och Windows 10, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – Game Preview Edition
Läs om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – Game Preview Edition för Xbox One, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Minecraft
Läs om vad som är nytt med Minecraft, hur du kan använda innehåll från Minecraft och hur du felsöker vanliga problem.
Far Cry 5
Gå till Ubisofts supportsida för felsökningshjälp.
FIFA (EA Sports)
Läs om FIFA på Xbox One och Xbox 360, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Call of Duty
Läs om Call of Duty på Xbox One, Xbox 360 och Windows 10, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Forza Motorsport och Forza Horizon
Läs om Forza Motorsport och Forza Horizon 3 på Xbox One och Windows 10, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Destiny 2
Läs om Destiny 2 på Xbox One, hur du köper spelet och var du kan få hjälp med felsökning.
Assassin's Creed: Origins
Gå till Ubisofts supportsida för felsökningshjälp.

Supportresurser