Handla

Vanliga frågor om att köpa digitala spel på Xbox One
Svar på vanliga frågor som rör köp och användning av digitala versioner av spel på din Xbox One-konsol.
Hur du hittar spel och spelinnehåll när du har löst in en kod online på Xbox One
Lär dig hur du installerar spel och laddar ned spelinnehåll när du har löst in en kod på Xbox One.
Förbeställ digital Xbox One-spel i Microsoft Store
Vill du spela nya Xbox One-spel så snart som möjligt? Läs mer om förköp av Xbox One-spel.
Köp innehållspaket på Xbox One
Läs om hur och varför du bör köpa innehållspaket på Xbox One.
Var du kan ladda ned spel för Windows 10
Ta reda på var och hur du kan ladda ned spel för Windows 10.

Supportresurser