Felsökning

”Mitt Xbox One-spel startar inte eller fryser under spelets gång”
Om ditt Xbox One-spel inte laddas eller startar, eller om det fryser under spelets gång, kan du felsöka problemet.
Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One
Lär dig hur du tar bort spel och appar för att frigöra utrymme på Xbox One-konsolen.
Felsöka identifiering av extern lagring på Xbox One
Lär dig identifiera din externa hårddisk och vad du ska göra om konsolen inte identifierar den externa lagringsenheten.
Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva
Lär dig vad du gör om installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du försöker installera ett spel från en skiva.
Felmeddelanden om synkning av sparade Xbox One-spel från molnet
Lär dig hur du felsöker problem som uppstår vid molnlagring när du försöker synkronisera sparade Xbox One-spel.
Felsöka spelproblem på Windows 10
Om du har problem med att spela ett spel på Windows 10 hittar du felsökningshjälp här.
Spelet låser sig eller slutar svara på en Windows 10-enhet
Lär dig hur du gör om ett spel du spelar låser sig eller slutar svara när du spelar det på en Windows 10-enhet.
Förbättra prestandan för spelstreaming i Xbox-appen för Windows 10
Lär dig hur du förbättrar ljud- och videokvaliteten när du streamar spel på Xbox-appen för Windows 10.
Felet AP204 visas när du försöker starta Forza Motorsport 6: Apex på Windows 10
Ta reda på vad du gör om du ser felet AP204 när du försöker starta Forza Motorsport 6: Apex på Windows 10.

Supportresurser