Felsökning

Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One
Lär dig hur du tar bort spel och appar för att frigöra utrymme på Xbox One-konsolen.
”Mitt Xbox One-spel startar inte eller fryser under spelets gång”
Om ditt Xbox One-spel inte laddas eller startar, eller om det fryser under spelets gång, kan du felsöka problemet.
Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva
Lär dig vad du gör om installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du försöker installera ett spel från en skiva.
Felsöka spelproblem på Windows 10
Om du har problem med att spela ett spel på Windows 10 hittar du felsökningshjälp här.
Felsöka problem med Xbox Live-spel på Xbox 360
Läs mer om lösningar på problem med onlinespel för flera spelare på Xbox 360, däribland spelfördröjning, anslutnings- och chattproblem, speluppdateringar och brott mot etikettsreglerna.
Felsöka identifiering av extern lagring på Xbox One
Lär dig identifiera din externa hårddisk och vad du ska göra om konsolen inte identifierar den externa lagringsenheten.
Felsökning av Xbox-appens spelstreaming på Windows 10
Ta reda på hur du felsöker problem med spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Felmeddelanden om synkning av sparade Xbox One-spel från molnet
Lär dig hur du felsöker problem som uppstår vid molnlagring när du försöker synkronisera sparade Xbox One-spel.
Felsöka problem med ljud och video på Windows Phone 10
Lär dig hur du löser problem med ljud och video på Windows 10.

Supportresurser