Felsökning

”Mitt Xbox One-spel startar inte eller fryser under spelets gång”
Om ditt Xbox One-spel inte laddas eller startar, eller om det fryser under spelets gång, kan du felsöka problemet.
Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One
Lär dig hur du tar bort spel och appar för att frigöra utrymme på Xbox One-konsolen.
Spelet låser sig eller slutar svara på en Windows 10-enhet
Lär dig hur du gör om ett spel du spelar låser sig eller slutar svara när du spelar det på en Windows 10-enhet.
Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva
Lär dig vad du gör om installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du försöker installera ett spel från en skiva.
Felsöka identifiering av extern lagring på Xbox One
Lär dig identifiera din externa hårddisk och vad du ska göra om konsolen inte identifierar den externa lagringsenheten.
Felsökning av Xbox-appens spelstreaming på Windows 10
Ta reda på hur du felsöker problem med spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Felet ”Det går inte att läsa skivan” visas när du använder ett Spel på begäran-spel
Lär dig vad du gör om felmeddelandet “Det går inte att läsa skivan” visas när använder ett Spel på begäran-spel.
Felsöka spelproblem på Windows 10
Om du har problem med att spela ett spel på Windows 10 hittar du felsökningshjälp här.
Felsöka problem med ljud och video på Windows Phone 10
Lär dig hur du löser problem med ljud och video på Windows 10.
Felsöka problem med Xbox Live-spel på Xbox 360
Läs mer om lösningar på problem med onlinespel för flera spelare på Xbox 360, däribland spelfördröjning, anslutnings- och chattproblem, speluppdateringar och brott mot etikettsreglerna.

Supportresurser