Felsökning

”Mitt Xbox One-spel startar inte eller fryser under spelets gång”
Om ditt Xbox One-spel inte laddas eller startar, eller om det fryser under spelets gång, kan du felsöka problemet.
Felsöka spelproblem på Windows 10
Om du har problem med att spela ett spel på Windows 10 hittar du felsökningshjälp här.
Felsöka problem med ljud och video på Windows Phone 10
Lär dig hur du löser problem med ljud och video på Windows 10.
Felsöka anslutningsproblem med Games for Windows Live
Lär dig hur du felsöker om du inte kan ansluta till Games for Windows Live.
Installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du installerar ett Xbox One-spel från en skiva
Lär dig vad du gör om installationsprocessen stannar på eller nära 0 % när du försöker installera ett spel från en skiva.
Felsökning av Xbox-appens spelstreaming på Windows 10
Ta reda på hur du felsöker problem med spelstreaming i Xbox-appen på Windows 10.
Spelet låser sig eller slutar svara på en Windows 10-enhet
Lär dig hur du gör om ett spel du spelar låser sig eller slutar svara när du spelar det på en Windows 10-enhet.
Felsöka prestanda- och stabilitetsproblem med datorspel
Felsöka prestanda- och stabilitetsproblem när du spelar datorspel.
Problem med achievements och utmaningar på Xbox One
Lär dig lösa problem med achievements eller utmaningar på din Xbox One-konsol.
Felsöka problem som uppstår när du spelar Xbox 360-spel på Xbox One
Lär dig felsöka problem som du kan ha med att spela Xbox 360-spel på Xbox One-konsolen.
Felsöka molnlagring på Xbox 360
Om du har problem med molnlagring av sparade spel kan du ta hjälp av vår felsökningsguide för att lösa det.
Felmeddelanden om synkning av sparade Xbox One-spel från molnet
Lär dig hur du felsöker problem som uppstår vid molnlagring när du försöker synkronisera sparade Xbox One-spel.
Felsöka identifiering av extern lagring på Xbox One
Lär dig identifiera din externa hårddisk och vad du ska göra om konsolen inte identifierar den externa lagringsenheten.
Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One
Lär dig hur du tar bort spel och appar för att frigöra utrymme på Xbox One-konsolen.
Förbättra prestandan för spelstreaming i Xbox-appen för Windows 10
Lär dig hur du förbättrar ljud- och videokvaliteten när du streamar spel på Xbox-appen för Windows 10.
Inloggningsproblem med konton i spel på Windows 10
Lär dig hur du löser problem med inloggning till dina konton i spel på Windows 10.
Felsöka nedladdningsbart innehåll på Windows 10
Få hjälp om du har problem med att spela innehåll som du har laddat ned från Xbox Live på din Windows 10-enhet.

Supportresurser