Felmeddelanden och -koder

Återställ ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot
Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot.
Utökad felrapportering på Xbox One
Ta reda på hur du deltar i utökad felrapportering för att bidra till att förbättra och åtgärda problem med Xbox One-konsolen.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.
Felet ”Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in” på Xbox 360
Se hur du åtgärdar ett fel som uppstår när du försöker ange ett lösenord för inloggning på Xbox 360.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Ett faktureringsadressfel uppstår när du köper något på din Xbox-konsol.
Lär dig hur du åtgärdar felet "Det har tyvärr uppstått ett problem med faktureringsadressen" så att du kan göra inköp med ditt Xbox-konto.
Uppdatera betalningsuppgifterna för att fortsätta din Xbox-prenumeration
Ta reda på hur du uppdaterar dina betalningsuppgifter om du får en avisering om att din Xbox-prenumeration har stängts av.
Du ombeds uppdatera ditt konto när du laddar ned din Xbox Live-profil
Ta reda på varför du ombeds uppdatera din kontoinformation när du laddar ned din Xbox Live-profil.
Felet ”En annan användare på den här enheten använder det här Microsoft-kontot, så du kan inte lägga till det här” på Xbox One
Ta reda på hur du kan lösa felet ”En annan användare på den här enheten använder det här Microsoft-kontot, så du kan inte lägga till det här” på Xbox One.

Supportresurser