Hantera konto

Samla poäng med Microsoft Rewards
Ta reda på vad Microsoft Rewards är, hur du kan lösa in dem, hur du laddar ned appen och var du kan få hjälp om du så behöver.
Du har problem med att ge föräldramedgivande när du skapar ett barnkonto på Xbox
Har du problem med att skapa ett barnkonto? Lär dig vad du ska göra om du har problem med att ge föräldramedgivande.
Öppna ditt Microsoft-konto igen
Ta reda på hur du öppnar ditt Microsoft-konto igen.
Ändra dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen
Ta reda på hur du ändrar dina inloggningsinställningar på Xbox One-konsolen.
Du ombeds uppdatera ditt konto när du laddar ned din Xbox Live-profil
Ta reda på varför du ombeds uppdatera din kontoinformation när du laddar ned din Xbox Live-profil.
Så här tar du bort lösenordet för ditt Microsoft-konto från din Xbox-konsol
Lär dig hur du tar bort lösenordet för ditt Microsoft-konto från din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.
Felet ”The email address or password you entered is not valid” visas för Xbox Live på Xbox 360
Lär dig hur du åtgärdar följande Xbox 360-felmeddelande: ”The email address or password you entered is not valid. Please try again."

Supportresurser