Gamertag och profil

Se hur du lägger till ett barn på ett familjekonto.
Så här ändrar du din Xbox-gamertag
Lär dig hur du ändrar din Xbox-gamertag i en webbläsare, på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10.
Så här lägger du till eller tar bort ett Microsoft-konto på Xbox One
Lär dig hur du lägger till eller tar bort ett Microsoft-konto på en Xbox One-konsol.
Så här lägger du till eller tar bort en Xbox-profil på Xbox 360
Ta reda på hur du lägger till eller tar bort din Xbox-profil på vilken Xbox 360-konsol som helst.
Byt profiler på Xbox One eller Xbox 360
Ta reda på hur du byter profiler när du använder en Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
Ändra din Xbox One-spelarbild
Lär dig hur du ändrar spelarbilden och laddar upp en anpassad bild för din Xbox One-profil från Xbox One-konsolen.
Så här använder du din Xbox-profil på en annan Xbox
Få reda på hur du använder din Xbox-profil på en annan Xbox-konsol så att du kan spela var som helst med din gamertag och spelarprofil.
Så här omvandlar du en Xbox 360-offlineprofil till en gamertag
Lär dig hur du omvandlar din offlineprofil till en gamertag och kopplar den till ett Microsoft-konto.
Logga in på en annan Xbox One-konsol
Ta reda på hur du loggar in med ditt konto på en annan Xbox One-konsol.
Använda en lösenordskod och styra åtkomsten till Xbox Live på din Xbox 360
Administrera åtkomsten till ditt Xbox Live-konto på din Xbox 360 genom att ange en lösenordskod eller kräva att lösenordet för ditt Microsoft-konto anges för att logga in på din profil.

Supportresurser