Lösenord och säkerhet

Läs om kontroller för ålderslämplighet och sekretessinställningar för familjen som du kan ändra på Xbox.com och din Xbox One-konsol.
Återställ Microsoft-kontots lösenord
Om du har glömt bort Microsoft-kontots lösenord får du hjälp med att återställa det på den här sidan.
Definition av ett Microsoft-barnkonto
Lär dig vad ett barnkonto är och vad som gör att ett Microsoft-konto behandlas som ett barnkonto.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.
Kräv en nyckel för inköp på din Xbox One-konsol
Lär dig hur du kräver en nyckel för att göra inköp på din Xbox One-konsol.
Hur du skapar en Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel för att skydda ditt konto.
Inaktivera tvåstegsverifiering
Lär dig inaktivera tvåstegsverifiering.
”Jag tror att någon har hackat sig in på mitt konto”
Ta reda på vad du kan göra om du misstänker att ditt Microsoft-konto har råkat ut för intrång, eller om du behöver kontrollera om det har förekommit obehörig aktivitet på kontot.
Använda en Xbox One-konsol som gäst
Lär dig hur du använder en Xbox One-konsol som gäst.
Du har glömt din Xbox One-nyckel
Lär dig hur du skapar en Xbox One-nyckel. Din nyckel bidrar till att skydda ditt konto.

Supportresurser