Garanti och service

Hitta Xbox One-konsolens id, enhets-id, serienummer för Xbox One och serienummer för Kinect
Ta reda på hur du hittar Xbox One-konsolens id och serienummer. Du lär dig också var du hittar serienumret på din Kinect-sensor.
Hitta serienumret för Xbox 360, serienumret för Kinect-sensorn och Xbox 360-konsolens id
Lär dig hur du hittar serienumren för din Xbox 360-konsol och Kinect-sensor. Upptäck dessutom var du hittar Xbox 360-konsolens id.
Översikt över Xbox-produktdokument
Få information om Xbox-produktdokument, garantiservice och vanliga frågor.
Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad
Se hur du kan få din Xbox One-konsol, Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor reparerad.
Registrera din Xbox-produkt
Lär dig registrera din Xbox-produkt så att du kan begära och spåra reparationer, kolla garantiservicen och köpa en utökad serviceplan.
ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MICROSOFT-ENHETSSERVICE
Läs villkoren som gäller Xbox-service.
Så här paketerar du Xbox-konsolen, Kinect-sensorn eller ett Xbox-tillbehör för frakt
Få information om hur du paketerar Xbox-konsolen, Kinect-sensorn eller ett Xbox-tillbehör för frakt.
Återvinn Xbox-konsolen och dess tillbehör
Vi uppmuntrar alla som äger Xbox One-konsoler, Xbox 360-konsoler, tillbehör, förpackningsmaterial och batterier att återvinna dem. Det är lätt och miljövänligt. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar i närheten av dig.
Hjälp med en befintlig Xbox- eller Kinect-serviceorder
Hitta information om en serviceorder som du har lagt på din Xbox-konsol eller Kinect-sensor.

Supportresurser