Xbox Live-medlemskap

Betalning och fakturering
Hantera dina betalningsalternativ, lös in koder och uppdatera faktureringsinformationen.
Du ombeds upprepade gånger att ange ditt lösenord och kan inte logga in på Xbox One
Se vad du kan göra om du upprepade gånger ombeds ange ditt lösenord på Xbox One.
Återställ ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot
Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft-kontot.
Hitta e-postadressen för ditt Microsoft-konto
Lär dig hitta e-postadressen till ditt Microsoft-konto så att du kan logga in.
Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft-konto
Lär dig hur du ändrar den e-postadress du använder med ditt Microsoft-konto.
Säga upp ditt Xbox Live Guld-prenumeration
Gå direkt till ditt konto för inaktivera automatisk förnyelse och avsluta din Xbox Live Guld-prenumeration vid slutet av aktuell period.
Så här säger du upp din Xbox-prenumeration
Lär dig hur du säger upp din Xbox-prenumeration.
Så här ordnar du en utvärdering av Xbox Live Guld
Lär dig hur du skaffar Xbox Live och en utvärdering av Xbox Live Guld så att du kan få ut mesta möjliga av din Xbox.
Vanliga frågor och svar om Xbox Live Guld-ändringar
Nya förmåner för Xbox Live-guldmedlemmar: Games with Gold och Deals with Gold kommer till Xbox One. Alla får tillgång till populära underhållningsappar för Xbox One och Xbox 360 utan ett Xbox Live-guldmedlemskap.
Vanliga frågor och svar för Games with Gold för Xbox
Games with Gold är ett Xbox-program som erbjuder gratis Xbox-spel till Xbox Live Guld-medlem.
Xbox Live-avstängningar och förbud av konsoler
Läs mer om konsol- och Xbox Live-avstängningar.
Se till att din förbetalda prenumeration på xbox är giltig för ditt land
Läs om ändringarna för Xbox Live Guld-prenumerationer i Mexiko och Brasilien.

Supportresurser