Tillbehör

Ansluta en handkontroll till Xbox 360
En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk
Lär dig hur du installerar eller tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol i originalutförande liksom från den nya Xbox 360 S.
Xbox 360-lagring
Läs mer om lagringsenheter för Xbox 360 och vilka möjligheter du har att lagra och flytta Xbox 360-innehåll mellan konsoler med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
Xbox 360 trådlös handkontroll kopplas från eller kan inte anslutas
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att kontrollen ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Så här konfigurerar du och använder en Xbox 360 trådlös mikrofon
Lär dig hur du konfigurerar, använder och felsöker Xbox 360 trådlös mikrofon.
Anslutningsinformation för Xbox 360 HDMI-kabel
Lär dig mer om Xbox 360 HDMI-kabel, som är kompatibel med alla Xbox 360-konsoler som har en HDMI-port.
Komponenter i Kinect-sensorn för Xbox 360
Låt oss titta närmare på de viktigaste delarna i Kinect-sensorn för Xbox 360.
Konfiguration av Kinect på Xbox 360
Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Använda USB-flashminne med Xbox 360
Ta reda på hur du använder en USB-flashenhet med din Xbox 360-konsol så att du kan ha upp till 2 terabyte lagringsutrymme.
Använda överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken
Lär dig hur du använder överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken för att överföra innehåll från en Xbox 360-konsol till en annan.

Supportresurser