Tillbehör

Så här konfigurerar du en Xbox 360-handkontroll för Windows
Lär dig hur du installerar, ansluter och testar en kabelansluten eller trådlös Xbox 360-handkontroll för Windows.
Ansluta en handkontroll till Xbox 360
En guide till hur du ansluter en kabelansluten eller trådlös handkontroll till Xbox 360-konsolen, inklusive hur du byter batterier och vad du gör om en trådlös handkontroll inte fungerar.
Xbox 360-lagring
Läs mer om lagringsenheter för Xbox 360 och vilka möjligheter du har att lagra och flytta Xbox 360-innehåll mellan konsoler med Xbox 360-hårddisken, ett USB-flashminne och Xbox 360-överföringskabeln.
Xbox 360 trådlös handkontroll kopplas från eller kan inte anslutas
Hitta lösningar på problem med Xbox 360 trådlös handkontroll, till exempel att kontrollen ofta kopplar från eller inte kan ansluta till Xbox 360-konsolen.
Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk
Lär dig hur du installerar eller tar bort en Xbox 360-hårddisk på din Xbox 360-konsol i originalutförande liksom från den nya Xbox 360 S.
Konfiguration av Kinect på Xbox 360
Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Använda USB-flashminne med Xbox 360
Se hur du använder ett USB-flashminne med Xbox 360-konsolen.
Så här ansluter du en Xbox 360 trådlös nätverksadapter
Lär dig hur du ansluter en Xbox 360 trådlös nätverksadapter
Komponenter i Kinect-sensorn för Xbox 360
Låt oss titta närmare på de viktigaste delarna i Kinect-sensorn för Xbox 360.
Beskrivning av Xbox 360 HDMI-kabel
Läs om Xbox 360 HDMI-kabel.

Supportresurser