Konsol

Hur du ansluter din Xbox 360 S eller Xbox 360 i originalutförande till en TV
En genomgång som steg för steg beskriver hur du ansluter Xbox 360 S-konsolen eller Xbox 360-konsolen i originalutförande till en TV eller bildskärm.
Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering
Xbox 360-konsolprogramvaran uppdateras regelbundet med nya funktioner. Hitta tips och råd för uppdatering av konsolens programvara via Xbox Live, en spelskiva eller ett USB-flashminne.
Lösning för Xbox 360-skivenhet
Ta reda på vad du gör om skivenheten på Xbox 360-konsolen inte kan läsa skivor eller inte öppnas eller stängas.
Mata ut skivfacket på Xbox 360-konsolen manuellt
Om skivfacket på din Xbox 360-konsol inte går att öppna kan du göra så här för att öppna det.
Lösning för blinkande lampor på Xbox 360
Blinkande lampor på Xbox 360-konsolen kan innebära att den behöver repareras, behöver mer ström eller kanske bara mer utrymme. Klicka här om du vill lära dig mer om vad de blinkande lamporna innebär och vad du behöver göra åt det.
Tre blinkande röda lampor på Xbox 360-konsolen i originalutförande
Tre blinkande röda lampor innebär att det är ett maskinvaruproblem med Xbox 360-konsolen i originalutförande eller strömförsörjningen. Prova de här lösningarna för att åtgärda problemet.
Xbox 360-strömförsörjning
Här finns information om Xbox 360-konsolens strömförsörjningsenhet och strömförsörjningssladdar.
Lösning när Xbox 360-skärmen låser sig
Lär dig hur du gör om Xbox 360-konsolen slutar svara eller om skärmbilden låser sig när du spelar.
Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360
Lär dig hur du rensar systemets cacheminne på Xbox 360. Det här kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen.
Ändra Xbox 360-inställningar
Använd den här guiden om du vill lära dig hur du kommer åt och konfigurerar Xbox 360-konsolinställningar, som plats, tid och datum.

Supportresurser