Konsol

Så här laddar du ned en ny Xbox 360-uppdatering
Xbox 360-konsolprogramvaran uppdateras regelbundet med nya funktioner. Hitta tips och råd för uppdatering av konsolens programvara via Xbox Live, en spelskiva eller ett USB-flashminne.
Hur du ansluter din Xbox 360 S eller Xbox 360 i originalutförande till en TV
En genomgång som steg för steg beskriver hur du ansluter Xbox 360 S-konsolen eller Xbox 360-konsolen i originalutförande till en TV eller bildskärm.
Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360
Lär dig rensa systemets cacheminne på din Xbox 360. Detta kan ofta lösa problem med Xbox 360-konsolen.
Lösning för Xbox 360-skivenhet
Ta reda på vad du gör om skivenheten på Xbox 360-konsolen inte kan läsa skivor eller inte öppnas eller stängas.
Så här använder du systemlänk för att ansluta flera Xbox 360-konsoler
Ta reda på hur du länkar ihop två eller flera Xbox 360-konsoler om du vill spela ett spel från flera konsoler (systemlänksspel).
Mata ut skivfacket på Xbox 360-konsolen manuellt
Om skivfacket på din Xbox 360-konsol inte går att öppna kan du göra så här för att öppna det.
Lösning när Xbox 360-skärmen låser sig
Lär dig hur du gör om Xbox 360-konsolen slutar svara eller om skärmbilden låser sig när du spelar.
Spela DVD-skivor på Xbox 360-konsolen
Du kan spela DVD-skivor på din Xbox 360-konsol. Läs mer om regionkoder för DVD, format och skivtyper som stöds av Xbox 360-konsolen.
Felsöka problem med uppdateringar av Xbox 360-konsolen
Åtgärda programvaruproblem och felmeddelanden som kan uppstå på Xbox 360-konsolen när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran.
Lösning för blinkande lampor på Xbox 360
Blinkande lampor på Xbox 360-konsolen kan innebära att den behöver repareras, behöver mer ström eller kanske bara mer utrymme. Klicka här om du vill lära dig mer om vad de blinkande lamporna innebär och vad du behöver göra åt det.

Supportresurser