Felkoder: Profilfel

Läs vad du kan göra om felkoden 8007065b visas när du använder Xbox Live.
Ta reda på vad du gör om felet 80151012 visas när du försöker använda ditt Microsoft-konto på Xbox Live.
Läs om felet 80151904 och vad du gör om det visas när du försöker använda Xbox Live på Xbox 360.
Ta reda på vad du gör om felet 800704DC visas på Xbox 360 när du försöker ladda ned din profil på Xbox Live.
Se vad du kan göra om du får felet 8015D02E när du laddar ned Xbox Live-profilen till Xbox 360-konsolen, eller när du loggar in i profilen via en dator eller från konsolen.
Lär dig om felkod 8007045D och vad du gör om den visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil
Ta reda på vad du gör om felet 80070571 visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil till en Xbox 360-konsol.
Ta reda på vad du gör om felkoden 8007274D visas när du försöker ladda ned din profil på Xbox Live.
Lär dig vad du gör om felkoden 80151909 visas när du laddar ned din profil.
Läs vad du kan göra om felkoden 8015D003 visas när du försöker logga in i Xbox Live.
Lär dig hur du åtgärdar felet 831188FE så att du kan ansluta till Xbox Live på Xbox 360 eller ladda ned din profil och fortsätta spela.
Lär dig vad du gör om felkoden 80151015 visas när du försöker logga in på ditt konto.
Lär dig hur du åtgärdar felkod 80154016 så att du kan ändra Microsoft-konto för din Xbox Live-profil.
Om du får felmeddelandet 80151103 innebär det att du har problem med att ladda ned Xbox Live-profilen på din Xbox 360. Ta reda på hur du åtgärdar problemet.

Supportresurser