Komma i gång: Kinect

Konfiguration av Kinect på Xbox 360
Följ dessa anvisningar om hur du konfigurerar en Kinect-sensor på Xbox 360. Du får även redan på hur du ordnar till ett spelområde så att du kan börja spela snabbt och enkelt.
Mer om Kinect-sensorns placering
En korrekt placering av Kinect-sensorn ger bäst kroppsspårning och taligenkänning. Hör följer några tips om hur du får ut det mesta av Kinect.
Förlängningskablar och USB-nav med Kinect-sensorn för Xbox 360
Läs mer om hur du använder USB-förlängningskablar eller -nav med en Kinect-sensor för Xbox 360.

Supportresurser