Nätverk

Hur du konfigurerar trådlösa nätverksinställningar för Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du konfigurerar trådlösa inställningar för Xbox 360-konsolen
”Jag har anslutit till Xbox Live tidigare, men det går inte nu.”
Hitta lösningar du kan prova om du har kunnat ansluta till Xbox Live tidigare, men inte nu.
Så här tar du reda på lösenordet till det trådlösa nätverket på Xbox 360
Ta reda på hur du hittar lösenordet till det trådlösa nätverket så att du kan ansluta till Xbox Live via ditt trådlösa nätverk.
Nätverksportar och routerkonfigurationer på Xbox 360 för Xbox Live
Lär dig vilka nätverksportar som ska användas när du konfigurerar en brandvägg eller router för en Xbox 360-konsol och Xbox Live.
”Min Xbox hittar inte mitt trådlösa nätverk”
Ta reda på vilka lösningar du kan testa om Xbox-konsolen inte hittar ditt trådlösa nätverk.
”Jag ansluter till Xbox Live för första gången”.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Xbox 360: Jag får ett felmeddelande när jag testar Xbox Live-anslutningen
Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Testa anslutning till Xbox Live letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
Välja och konfigurera en ny nätverksenhet
Ta reda på mer om specifika modeller för nätverksroutrar, gateways och bryggor och ta del av eventuella kända problem eller annan information som hjälper dig att välja och konfigurera en ny nätverksmaskinvara för din Xbox.
Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live
Testa de här lösningarna om du har problem med att ansluta din Xbox 360-konsol till Xbox Live eller om anslutningen är långsam eller har dålig anslutningskvalitet.
Anslut din Xbox 360-konsol till Xbox Live med en Windows-dator i stället för med en router
Ta reda på hur du ansluter din Xbox 360-konsol till Xbox Live med din Windows-dator i stället för med en router.

Supportresurser