Nätverk

”Jag har anslutit till Xbox Live tidigare, men det går inte nu.”
Hitta lösningar du kan prova om du har kunnat ansluta till Xbox Live tidigare, men inte nu.
Så här tar du reda på lösenordet till det trådlösa nätverket
Ta reda på hur du hittar lösenordet till det trådlösa nätverket så att du kan ansluta till Xbox Live via ditt trådlösa nätverk.
Xbox 360: Jag får ett felmeddelande när jag testar Xbox Live-anslutningen
Om ett felmeddelande visas när du kör verktyget Testa anslutning till Xbox Live letar du upp felmeddelandet här för att hitta lösningar på anslutningsproblemet.
”Jag ansluter till Xbox Live för första gången”.
Få hjälp med att ansluta Xbox-konsolen till Xbox Live med en kabelanslutning eller trådlös anslutning.
Hur du konfigurerar trådlösa nätverksinställningar för Xbox 360-konsolen
Ta reda på hur du konfigurerar trådlösa inställningar för Xbox 360-konsolen
Jag kan inte höra min kompisar online, eller jag kan inte delta i eller vara värd för ett spel för flera spelare på Xbox Live
Hitta lösningar du kan prova om ett NAT-felmeddelande visas eller om du inte kan höra kompisar online eller inte kan delta i eller vara värd för ett spel för flera spelare online.
"Jag behöver hjälp min Xbox 360-nätverksanslutning"
Om din Xbox 360-konsol har problem med nätverksanslutningen på något sätt hittar du den bästa lösningen för det specifika anslutningsproblemet.
Nätverksportar och routerkonfigurationer på Xbox 360 för Xbox Live
Lär dig vilka nätverksportar som ska användas när du konfigurerar en brandvägg eller router för en Xbox 360-konsol och Xbox Live.
”Jag tycker att prestandan försämras när jag spelar spel på Xbox Live”.
Ta reda på vilka lösningar du kan testa om det går att ansluta till Xbox Live, men du tycker att prestandan försämras eller om du drabbas av eftersläpningar när du spelar spel på Xbox Live.
Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live
Testa de här lösningarna om du har problem med att ansluta din Xbox 360-konsol till Xbox Live eller om anslutningen är långsam eller har dålig anslutningskvalitet.

Supportresurser