Windows Media Center

Windows 8: Konfigurera Xbox 360 som en Windows Media Center Extender
Få reda på hur du konfigurerar Windows Media Center med datorer som kör Windows 8 för att streama musik, bilder och video på Xbox 360-konsolen.
Windows 7: Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig hur du konfigurerar Xbox 360 för att fungera som Windows Media Center Extender, så att du kan titta på medieinnehåll från din Windows 7-dator på din TV.
Konfigurationsnyckel för Xbox 360 och Windows Media Center saknas
Lär dig vad du gör om konfigurationsnyckeln saknas när du konfigurerar Windows Media Center med din Xbox 360-konsol.
Windows Vista: Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig streama musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Center.
Felmeddelandet The correct ports cannot be opened visas när du använder Windows Media Center Extender på Xbox 360
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet The correct ports cannot be opened visas när du använder Windows Media Center för att ansluta till Xbox 360.
Felmeddelandet Session Terminated visas när du använder Windows Media Center med Xbox 360
Ta reda på hur du löser felet Session Terminated så att du kan fortsätta använda Windows Media Center med Xbox 360.
Felsöka anslutningen mellan Windows Media Center och din Xbox 360
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.

Supportresurser