Windows Media Center: Konfiguration

Windows Vista: Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360
Lär dig streama musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Center.
Konfigurera brandväggsportar för att använda Windows Media Center på Xbox 360
Lär dig hur du konfigurerar brandväggsportarna så att Windows Media Center kan användas med Xbox 360-konsolen.
Konfigurationsnyckel för Xbox 360 och Windows Media Center saknas
Lär dig vad du gör om konfigurationsnyckeln saknas när du konfigurerar Windows Media Center med din Xbox 360-konsol.
Konfigurera brandväggar från tredje part för att använda Windows Media Center på Xbox
Lär dig hur du konfigurerar brandväggar från tredje part som fungerar med Windows Media Center på Xbox.
Översikt av PlayTo för Xbox 360
Med PlayTo kan Xbox 360 spela upp streamat innehåll från andra enheter, t.ex. en Windows-baserad dator.
Streama media med Groove, Film och TV eller Windows Media Player med Xbox 360
Lär dig hur du streamar musik, bilder och video till Xbox 360-konsolen med Windows Media Player, Groove eller Film och TV.

Supportresurser