Windows Media Center: Felsök

Felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center på Xbox 360
Ta reda på hur du löser felet Your console can’t contact your PC with Windows Media Center så att du kan ansluta Xbox 360 till din dator.
Felet ”Secure HDCP link not found” visas när du spelar en DVD eller streamar en Netflix-film på Xbox 360
Lär dig hur du felsöker ett ”Secure HDCP”-fel som visas när du försöker titta på en DVD eller streama en film i Netflix-appen på din Xbox 360-konsol.
Felsöka anslutningen mellan Windows Media Center och din Xbox 360
Lär dig felsöka de vanligaste felen som kan uppstå när du använder Windows Media Center med din Xbox 360.
”Configuration Error” visas när du försöker lägga till en Windows Media Center-extender
Lär dig vad du gör om ”Configuration Error” visas när du använder Windows Media Center.
Felmeddelandet Session Terminated visas när du använder Windows Media Center med Xbox 360
Ta reda på hur du löser felet Session Terminated så att du kan fortsätta använda Windows Media Center med Xbox 360.
Felmeddelandet The correct ports cannot be opened visas när du använder Windows Media Center Extender på Xbox 360
Ta reda på vad du gör om felmeddelandet The correct ports cannot be opened visas när du använder Windows Media Center för att ansluta till Xbox 360.
Felsöka problem med tangentbordet på skärmen i Windows Media Center
Ta reda på hur felsöker problem med tangentbordet på skärmen i Windows Media Center.

Supportresurser