Tillbehör

Ansluta Xbox Adaptive Controller till en dator
Hitta anvisningar för att ansluta Xbox Adaptive Controller till din Windows-dator.
Xbox Adaptive Controller ansluter inte till min Xbox eller dator
Hitta lösningar om din Xbox Adaptive Controller inte ansluter till din Xbox eller dator.
Ansluta och felsöka Bluetooth på en Xbox trådlös handkontroll
Få hjälp att ansluta en Xbox trådlös handkontroll till Windows 10 via Bluetooth och lösa problem med Bluetooth-anslutningar.
Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows
Lär dig hur du ansluter Xbox 360 trådlös spelmottagare för Windows till en dator och hur du ansluter din trådlösa Xbox 360-handkontroll till en dator.
Så här ansluter du en Xbox One trådlös handkontroll till en Windows-dator
Lär dig hur du ansluter din Xbox trådlös handkontroll till en Windows-dator.
Allt om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows
Få reda på allt du behöver veta om den trådlösa Xbox-adaptern för Windows, däribland dess egenskaper, konfiguration, felsökning och serviceinformation.
Felsöka din Xbox 360-handkontroll för Windows
Har du problem med din Xbox 360-handkontroll för Windows? Ta reda på hur du kontrollerar systemkraven för din handkontroll, uppdaterar drivrutiner och justerar inställningar.
Xbox 360-handkontroll för Windows
Lär dig använda Xbox 360-handkontrollen för Windows och ta reda på var du kan få hjälp med felsökningar.
Så här kalibrerar du din Xbox 360-handkontroll för Windows
På den här sidan finns en guide för hur du kalibrerar din Xbox 360-handkontroll för Windows.

Supportresurser