Tillbehör: Headset

Ansluta och använda det trådbundna Xbox 360-headsetet
Du kan chatta med kompisar på Xbox Live med hjälp av Xbox 360 kabelanslutet headset. Lär dig hur du konfigurerar ett headset här.
Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll
Lär dig hur du kopplar ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll.
Använda chattheadsetet med Xbox One
Lär dig hur du använder chattheadsetet med Xbox One.
Konfigurera och felsöka Xbox One stereoheadset
Lär dig hur du konfigurerar och felsöker Xbox One stereoheadset. Se hur du justerar ljudet och mikrofonen och uppdaterar handkontrollen så att den fungerar med ditt headset.
Felsöka Xbox One chattheadset på Windows 10
Har du inget ljud i ditt Xbox One chattheadset? Här hittar du lösningar på problemet.
Använda Xbox One stereoheadset-adaptern med Windows 10
Lär dig hur du konfigurerar, använder och felsöker Xbox One stereoheadset-adaptern på Windows 10.

Supportresurser